Friday, June 24, 2011

I'm Back!! Yaww~~~

Har..har...har...keling la aku nih....ari tuh kata tak nk brblog dah. Tengok2 p renovate plak dah. Ni semua pasal rasa nak mencarut. Tak tau nak luah kt mana. Kalau kat fesbuk kang ada yang sensitip lak. Payah..payah. Sini tak dak orang baca sangat kan. Eheheh... Penat shial dok wat menatang blog nih. Tapi dok buat jugak. Ada sesetengah post yg aku rasa cam haram jak, aku da delete. Hihih. Kemunculan aku kali nih maybe agak kasar dan kuangjiaq sikit. Lantaklah. Dah lah. Aku nak post entri lain yang hot2 lak. (Gaya penulisan pun da lain taw..uhuk!)

P/S: semakin lama semakin kuangjiaq. grrr

2 comments:

~The Life Sketcher~ said...

mang kau cam keling.keling pon xcam kau.hahahaa.ckp borak lebih.jap nak buat jap xnak.ceitt.hahaahah

juzMe said...

hak ala...byk lak komplen mokcik nih..biarla..ttbe ader ilham.ahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...