Thursday, June 30, 2011

Stop Mencarut

Eh, banyak pulak post aku hari ni. Tengah ada ilham kot. Ok2 straight to da point.

Sejak kebelakangan nih aku asyik mencarut ja. Astaga... Apa nak jadi nih. Dalam blog pun dok mencarut macam2. Biasa la bila dah geram, semua benda nak kata. Ye dok? Lagi pun tak elok orang pompuan mencarut-carut nih. Buruk benor. Ye dok? Haha. Bukan apa, carut2 semua nih pengaruh muvee and dok baca blog yang banyak carut2. Tapi best. (salahkan mereka2 itu.har..har..har..)

lau nk baca, klik lah. lau tak nak, tenung je.

Eh, eh, dan eh. Tercarut lagi. Kata tak nak mencarut dah. Eheh! Takpe2, anggaplah sebagai contoh carutan buat kali terakhir aku tulis. (Terakhir lah sangat kan. Ahakz!)

Ok pasnih aku tak nak mencarut, eh bukan, nak kurangkan mencarut. Sebab kalau dah tak boleh tahan tuh or nak termelatah, terrrrcakap jugak perkataan bukan2 yang boleh merosakkan minda serta menumpulkan lidah ni. Ye dok? Eh, err.. Macam tak betul jak. Ah, biarlah. Malas nak undo. Eheh.

P/S: udah2 le tu carutnyew....hik2. esok2 la pulok. (eh, cam nak mencarut lagi la)


2 comments:

kzeiya said...

gedik..xyah nk duk mcarut sngt la..hahahhaa..buruk..ye dok??hahaha

juzMe said...

ah!dier pn sme....kuang3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...