Monday, December 5, 2011

Cerita Lucah

Nampak ja perkataan lucah, mesti semua nak bukak baca. Huhu. Ok semua orang tau cerita lucah tu apa kan. Kalau tak tau jugak, takleh nak cakap apa la. Huhu. Ni bukan aku nak buat cerita lucah. Hish! Memang tak la. Tak sopan orang pompuan berlucah secara terang-terangan. Err.. Secara tertutup pun tak ley gak sebenarnya. Erk, panjang lak intro aku ni.

Aku nak cakap pasal cerita melayu zaman sekarang. Dah macam malay porn da aku tengok. Setiap filem baru mesti ada aksi2 lucah. Bahasa lucah memang banyak la. Diorang ingat orang dewasa je ke yang tengok cerita melayu. Haih. Ni ada yang sebut t***k la, k***k la secara terang2 dalam muvi. Oh, maybe t***k tu juz anggota badan yg biasa je kot. Macam kaki, tangan, mata, idung. Sebab tu aku selamber tapir ja taip kat sini. Pompuan sekarang pun dah tak pakai baju kuar jalan2. T***k ja. Semua orang ada. Laki, pompuan. Apa yang nak dimalukan. Kan? Pikir la sendiri.

Budak2 zaman sekarang semua perangai macam apa tah. Masalahnya yang baru umur doblas tahun pun dah pandai berlucah sana sini. Pergi la masuk pertandingan idola kecil ke, nasyid ke, ada gak pekdah. Ni mesti pengaruh movie ni. (Nak salahkan cerita melayu jugak. Tapi aku tengok ja cerita melayu. Tak boikot pun. Haha)

Pelakon2, retis2 pun suka benor kalau dapat berlakon aksi di ranjang. Tak tau lah apa yang diorang rasa sebenarnya. Hish! Pastu diorang nak tiru macam movie dari negara luar. Gay beromen la, semua ada. Bukannya aku nak menjatuhkan industri hiburan tanah air, (eh, macam melodi pulak), tapi diorang sekarang dah melampau. Agak2 la. Bila orang tegur, nak marah orang tu balik. Patut la banyak bencana alam yang tak diduga selalu jadi kat Malaysia ni. Macam kat Kajang ari tu. Tetiba banjir dalam sekelip mata. 

P/S: Kompem search keyword yang masuk dalam blog aku banyak berbaur or berbunyi lucah. Huhuhu

5 comments:

biNtang said...

amboi atik. marah sakan nampak. hehe :) rilex k? jgn emo2.. hehe

yy said...

cite alamak toyol pon mcm haaaa....rammm jgk..

Cik Lia said...

atik nk tarik trafik...lalalala~

AtiksaiD said...

cik bintang: dak aih...mna ada marah..huhu

yy: aah, tau xpew....

cik lia: mana ada...duniawi smua tu.haha

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...