Sunday, December 4, 2011

Repair blog

Rasa macam kena repair esaimen jek. Yelar.. Baru2 ni memang aku tengah repair ngan redo esaimen. Banyak wooo.... Sambil2 tu sempat lagi repair blog. Sebab apa aku repair blog? Sebab..... En Ujang, owner blog Erti Kehidupan dah review and bg komen kat blog aku. Ni takda tujuan apa2 pun. Just suka2 ja. Bukan nak cari publisiti daripada menepek kat blogger pemes. Dak aih.... Cek tak mau buat lagu tu. Huhu.


Ni la komen daripada beliau...ok dah betulkan da...hihihi:D

P/S: Dari segi jarang update tu, takleh nak watpa la. Sebab aku memang tak berkesempatan nak update blog. Idea pun tak ada sebab dah banyak bagi idea nak betulkan esaimen je. Hihi..

4 comments:

mas saari said...

salam perkenalan dari blog ujang!

mula2 berblog memang kita takde masa sangat nak update, nanti lama2 kita pandailah setkan masa...kalau tak sempat buat entri autopublish!

AtiksaiD said...

salam perkenalan jgk:)

ouh...aah...xleh nk fokus kt blog lg skang....

xpe2..bak kate ujang,slow2...:)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca pon selalu je xde idea..xreti nk wat entry pendek2..haha..padahal ujang ckp, wat pendek2 pon xpe..tp xreti..kena blaja gak wat entry pendek tp ada isi penting.. :)

AtiksaiD said...

aah ca...btol3...
hihi:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...