Monday, July 4, 2011

Nak Mula Hidup Baru

Eheh! Hidup baru tuh bukannya aku nak kawen ke apa. Aku nak kena mula hidup baru sebagai student kolej aku. Yela, dah nak masuk part 7 da. Huiyoo... Bukan repeat ek. So, sem nih last aku kat kolej tersayang tuh. InsyaAllah... 

Malam nih aku nak bertolak balik Beranang dah. Malas, gumbira, eksaited, risau, takot, gelisah, suka, duka , lara semua ada. Tak tau la cek. Barang2 pun tak packing lagi. Sebok dok update blog dulu. Huhu. 

Tadi aku dah pi visit tok aku. Dok macam tu la. Tapi kurang sikit kot. Kesian aku tengok beliau. Tak sempat nak jumpa lama2. Sedih lak. Sob2.

Hermm... Tak tau nak taip pa dah. Bila nak balik Beranang ja, mesti rasa macam ni. Tapi bila dah sampai sana, dah tak ingat nak balik dah. Ish3

Kat Beranang nanti akan bermula la rutin busy aku. (Busy la sangat. Haha) Serius wey aku akan busy nak mati. Dah la final sem. Belum final sem pun dah nak putus nafas. Huk3. 



Dah la sikit2. Tak tau dah nak mencarut apa. Nak update status kat pesbuk kata nak balik da pun malas. Bosan la pesbuk. Macam ada sumthing missing. Apa ek??Ah lantaklah.

P/S: Gud bye kawan2 kat peghelih. Tata cik lia, cik kompas. Eheh! Nanti komen2 la blog aku noh. I'll komen u back. Aku kena balik cepat untuk belajar rerajin dan meronggeng sesuka hati. Har har har

3 comments:

Cik Lia said...

isk..isk..T_T

juzMe said...

sdey pulak kamoo...eheh

cik kompas said...

jaga diri tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...