Monday, July 11, 2011

Tak Gembira

Hermmm... hari nih hari first masuk kelas. Demm! Hari first je dah kena pikir banyak benda. Haih.. Biasa la, dah nama pun student. Aku ngah kusut sebenarnya. Kalau nak story mory dengan orang pun, mesti orang akan cakap camni "Alah ko ni... macam tak biasa pulak. Dah sem last kan. Nak kusut musut semua tuh perkara biasa la weh. Kecoh la lu. Lek ar.

Yes, i know it. But, dah aku tak happy, nak buat macam mana. Selalunya sem baru, permulaan baru, kena la happy2 kan. Dapat jumpa member2. Mesra2 macam selalu. Ok memang mesra pun. Lagipun salah sorang member aku satu kelas dengan aku sem ni. Kira ada member la jugak dalam kelas tuh. Selalunya dalam kelas aku sensorang jek. Yang lain semua dah ada member masing2. Tapi kata beliau, bosan dok kelas tuh. Memang pun. Cian pun ada jugak sebab terpisah dengan sahabat2 beliau yang lain. Sabor ye ciksukesenyum. Saya tak bersalah. Eheh!

Actually, mood aku untuk bergurau hari ni agak kureng sikit. Banyak benda dok pikir nih. Hermm.. Aku memang seorang yang banyak pikir walaupun benda tuh sikit punya hal. Sebab tuh aku diam jak time kawan2 aku dok nyembang tadi. Pastuh lepas satu, satu benda yang membuatkan aku tak gembira. Tak perlulah diceritakan kat sini. Benda kecik je pun. Saja nak kecoh2. Huhuh

Camni la time aku ngah berpikir lam kelas. Tengah2 tuh ciksukesenyum yang kebosanan. Sebelah tuh kin yang bizi ngan henfon touch skrin beliau. Heheh. Sori guys, juz kidding ok:)

Dah la tu. Takdak mood nak mencarut panjang2. Aku nak tenangkan fikiran jap. Lalalala~~

Eh jap. Gembira sikit sebab dapat hadiah for my belated bufday. Wakakaka! Tankz my fwens... I love you. Muahx!3x

JENG JE JENG.....



Ok.. itu saja lah..

P/S: Redha dengan setiap apa yang berlaku dan terimalah semuanya dengan hati yang tenang. InsyaAllah, boleh menghadapinya dengan penuh kesabaran. Kuatkan semangat. Hidup mesti diteruskan. (Macam orang sakit nak mati lak)

7 comments:

Nurul Ashikin bt Azizan said...

amboi tik..biler mse ak pkai bunga ats kpala..?? hahaha

cik kompas said...

apa isi hadiah tu....hehehehe...

: NurAinFatihah : said...

hahaha...
nsb baek katun aku comel..
klu x, aku soh ko lukis gmbr aku comel3..
yg aku ske 2, tang riben tw..
xbleh bla la..
hahahaha...

juzMe said...

kin: ntah lah..aku letak je.eheh
cik kompas: ada la...hihi

juzMe said...

cik ain: hahaha...mesti la aku lukis comel2...td aku nmpak ko pakai reben,aku buh je la...hehehe

: NurAinFatihah : said...

wah...!!
tharu aku beb...
tp kn, ko xyh la mention yg
aku bosan dlm kls td...
segan la aku dowh...;)))

juzMe said...

cik ain: gahahah..terharu ke...bagos2..ala..biarla..bkn ade spe bce pn blog aku ni...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...